24/01/2019 24/01/2019 Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Στάθης Κουτσοχήνας, και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και ταμίας του Συλλόγου, κ. Αναστάσιος Ντούγκας, επισκέφθηκαν σήμερα, 24 Ιανουαρίου 2019, κατά το μεσημέρι, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμο. Οι εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις δραστηριότητες και τις δράσεις του Συλλόγου, καθώς,...
24 Ιανουαρίου, 2019 - 14:23

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στον Μακαριώτατον

Διαδώστε:
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στον Μακαριώτατον

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Στάθης Κουτσοχήνας, και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και ταμίας του Συλλόγου, κ. Αναστάσιος Ντούγκας, επισκέφθηκαν σήμερα, 24 Ιανουαρίου 2019, κατά το μεσημέρι, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμο.

Οι εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις δραστηριότητες και τις δράσεις του Συλλόγου, καθώς, επίσης, και για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για την ενημέρωση, αλλά και την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και για ένα Συνέδριο που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στις αρχές Μαρτίου με κύριο στόχο και σκοπό την ενημέρωση για τα φλέγοντα αυτά ζητήματα.

 

 

ΦΩΤΟ: Χ. ΜΠΟΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων