03/11/2018 03/11/2018 Με 50 στελέχη και καθηγητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημοσίων σχολείων της Αθήνας συνάντηθηκε ο Μακαριωτάτος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Αυλώνα Αττικής, στον πρότυπο χώρο των Κατασκηνώσεων του Κέντρου Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τους θερινούς μήνες ο χώρος λειτουργεί...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2018 - 14:10

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με στελέχη Δημόσιας Εκπαίδευσης

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με στελέχη Δημόσιας Εκπαίδευσης

Με 50 στελέχη και καθηγητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημοσίων σχολείων της Αθήνας συνάντηθηκε ο Μακαριωτάτος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Αυλώνα Αττικής, στον πρότυπο χώρο των Κατασκηνώσεων του Κέντρου Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τους θερινούς μήνες ο χώρος λειτουργεί ως Κατασκήνωση για μαθητές, ενώ τους λοιπούς μήνες ως εκδρομικός προορισμός σχολείων, ενοριών, φυσιολατρικών και πολιτιστικών σωματείων ή άλλων φορέων. Οι επισκέπτες  ενημερώθηκαν όχι μόνο για το σημαντικό έργο και τις αξιόλογες δράσεις που διενεργεί το Κέντρο Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων, αλλά και για μελλοντικούς σχεδιασμούς και προοπτικές διεύρυνσης και εμπλουτισμού των υπαρχουσών πρωτοβουλιών με καινοτόμες ιδέες. Ο Μακαριώτατος γευμάτισε με τα στελέχη και τους καθηγητές σε κλίμα εγκαρδιότητας. Πέρα από την απόλαυση των εξαιρετικών “κατασκηνωτικών” πιάτων, το γεύμα πλαισιώθηκε με εκ βαθέων συζητήσεις σε θέματα πνευματικού, πολιτιστικού και μορφωτικού χαρακτήρα. Ανταλλάχθησαν ιδέες και απόψεις για περαιτέρω συνεργασίες του Κέντρου με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε διάφορα επίπεδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων