28/03/2024 28/03/2024 Εκατόν εξήντα και πλέον μαθήτριες και μαθητές από τη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα από το 4ο ΓΕΛ της περιοχής κατέκλυσαν τους χώρους του Διορθοδόξου Κέντρου & της Ιεράς Μονής Πεντέλης. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην κεντρική αίθουσα του Κέντρου, όπου έγινε παρουσίαση του έργου και των δράσεων....
28 Μαρτίου, 2024 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024 - 14:03

160 μαθητές και μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας στο Διορθόδοξο Κέντρο στη Μονή Πεντέλης

Διαδώστε:
160 μαθητές και μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας στο Διορθόδοξο Κέντρο στη Μονή Πεντέλης

Εκατόν εξήντα και πλέον μαθήτριες και μαθητές από τη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα από το 4ο ΓΕΛ της περιοχής κατέκλυσαν τους χώρους του Διορθοδόξου Κέντρου & της Ιεράς Μονής Πεντέλης.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην κεντρική αίθουσα του Κέντρου, όπου έγινε παρουσίαση του έργου και των δράσεων. Ακολούθως έγινε αναφορά στη συμμετοχή του Διορθοδόξου Κέντρου στο πρόγραμμα ERASMUS+ SOPHIE, σχετικά με τη ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματά του προγράμματος θα παρουσιαστούν σε συνέδριο που θα λάβει χώρα στο Κέντρο στις 13 Απριλίου.

Τους μαθητές συνόδευαν: η Διευθύντρια του Λυκείου κα Δήμητρα Σπανούδη και οι καθηγητές, κες Στέλλα Αποστολοπούλου, Υποδιευθύντρια, Στυλιανή Καλιώρα, Μαρία Μανωλά, Αθανασία Στρίφα, Αλεξάνδρα Καϊάφα και οι κ. Κυριάκος Πατάκας, Κωνσταντίνος Βούρδας και Ευάγγελος Κατσαραγάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων