02/12/2022 02/12/2022 Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν με τον Μακαριώτατο και να συζητήσουν μαζί του για διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ενώ ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το κοινωνικό έργο της...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:39

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε μαθητές: Αποκτήστε γνώσεις και δυνατότητες εξέλιξης

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε μαθητές: Αποκτήστε γνώσεις και δυνατότητες εξέλιξης

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν με τον Μακαριώτατο και να συζητήσουν μαζί του για διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ενώ ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τους περίπου πενήντα μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και μίλησε μαζί τους για διάφορα ζητήματα. Αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν καθηγητής σε σχολείο και κάλεσε τους μαθητές να εκμεταλλευτούν τα συγκεκριμένα χρόνια και να αποκτήσουν γνώσεις και δυνατότητες εξέλιξης.

 

 

Διαβάστε επίσης: Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» στον Αρχιεπίσκοπο

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων