10/10/2023 10/10/2023 Στο ενωτικό πνεύμα στο οποίο διεξάγεται η σύγκληση της Ιεραρχίας αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Pemtpousia TV και του ope.gr και τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο. O Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας εξερχόμενος του Καθολικού της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πετράκη μετά την ακολουθία του Μεγάλου...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 15:37

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο ope.gr: “Παρουσιάστηκε μια Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενωμένη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος στο ope.gr: “Παρουσιάστηκε μια Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενωμένη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ενωτικό πνεύμα στο οποίο διεξάγεται η σύγκληση της Ιεραρχίας αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Pemtpousia TV και του ope.gr και τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.

O Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας εξερχόμενος του Καθολικού της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πετράκη μετά την ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος των εψηφισμένων νέων Μητροπολιτών και Βοηθών Επισκόπων, δήλωσε:

Ιερά Σύνοδος/ Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

“Πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι διότι παρουσιάστηκε μία Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενωμένη, με αγάπη, αγωνιζομένη για το καλό του λαού μας”, δήλωσε ο Μακαριώτατος.

Διαβάστε επίσης: 

Ιεραρχία 2023: Ολοκληρώθηκε το βασικό θέμα με την εκλογή Μητροπολιτών και Βοηθών Επισκόπων – Συνεχίζονται οι εργασίες

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων