31/03/2022 31/03/2022 Την ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με το Υπουργείο Υγείας για το καλό του Ελληνικού λαού τόνισαν Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. «Συζητήσαμε με τον Μακαριώτατο για...
31 Μαρτίου, 2022 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2022 - 14:57

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Συνεργασία για το καλύτερο του λαού” – Τι συζήτησαν με την Αναπλ. Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Συνεργασία για το καλύτερο του λαού” – Τι συζήτησαν με την Αναπλ. Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα

Την ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με το Υπουργείο Υγείας για το καλό του Ελληνικού λαού τόνισαν Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

«Συζητήσαμε με τον Μακαριώτατο για τα θέματα υγείας και την σχέση Ελληνικού Δημοσίου και Εκκλησίας. Η Εκκλησία, εξάλλου, πάντοτε είναι αρωγός στα θέματα αυτά και στο Ελληνικό Δημόσιο» τόνισε, αμέσως μετά η αναπληρώτρια υπουργός.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με την κ. Γκάγκα και σημείωσε ότι «συμφωνήσαμε ότι πρέπει να συνεργαστούμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ώστε να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για το καλύτερο του λαού».

Νωρίτερα

Εθιμοτυπική συνάντηση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο η Πρέσβης της Αυστρίας στην Αθήνα, Hermine Poppeller.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο να ευχαριστεί την κ. Poppeller για την επίσκεψη.

Κατόπιν, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ αμέσως μετά Συμπρόεδρο των Οικολόγων Πρασίνων κυρία Αικατερίνη Ανδρικοπούλου-Σακοράφα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αρχιεπίσκοπος: Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας προσφέρει γερά θεμέλια

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων