07/03/2019 07/03/2019 “Το θέμα της μισθοδοσίας του Κλήρου θα πάει στην Ιεραρχία στις 19-20-21 Μαρτίου. Θα συζητηθεί το φλέγον θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών, το οποίο κυρίως προέχει” δήλωσε στην κάμερα του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στον Δημήτρη Στρουμπάκο ο Aρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος,  και πρόσθεσε ότι οι Κληρικοί είναι αυτοί μας ενδιαφέρουν κυρίως. Σε...
07 Μαρτίου, 2019 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2019 - 15:27

Αρχιεπίσκοπος στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά…

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά…

“Το θέμα της μισθοδοσίας του Κλήρου θα πάει στην Ιεραρχία στις 19-20-21 Μαρτίου. Θα συζητηθεί το φλέγον θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών, το οποίο κυρίως προέχει” δήλωσε στην κάμερα του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στον Δημήτρη Στρουμπάκο ο Aρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος,  και πρόσθεσε ότι οι Κληρικοί είναι αυτοί μας ενδιαφέρουν κυρίως.

Σε ερώτηση αν είναι αισιόδοξος , απάντησε πως είναι αισιόδοξος για την καλή έκβαση του θέματος, αλλά οι άνθρωποι τα χαλάνε. Καταλήγοντας ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις επικείμενες αλλαγές στο μισθολογικό των κληρικών τονίζοντας  ότι: “χωρίς την συγκατάθεση των κληρικών δεν γίνεται τίποτα”.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Επιμέλεια: Ναταλία Δανδόλου

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκίοπουλος

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων