16/07/2019 16/07/2019 Αύριο στις 6 το απόγευμα, στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Οι δυο πλευρές θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας. Η κ. Κεραμέως από τη πλευρά της...
16 Ιουλίου, 2019 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2019 - 14:46

Αύριο η συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την Υπουργό Παιδείας

Διαδώστε:
Αύριο η συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την Υπουργό Παιδείας

Αύριο στις 6 το απόγευμα, στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Οι δυο πλευρές θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας. Η κ. Κεραμέως από τη πλευρά της έχει τονίσει πως η Κυβέρνηση δεν στοχεύει να διαταράξει τις ήδη αρμονικές σχέσεις που υπάρχουν, παρά τα όσα είχε επιχειρήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων