19/07/2020 19/07/2020 Στο γεγονός της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναφέρθηκε σήμερα, Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, από την Λαμία όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος τόνισε πως πρόκειται για παιχνίδια του Ερντογάν προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς τους και πρόσθεσε πως...
19 Ιουλίου, 2020 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2020 - 13:42

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος για την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος για την Αγία Σοφία

Στο γεγονός της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναφέρθηκε σήμερα, Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, από την Λαμία όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος τόνισε πως πρόκειται για παιχνίδια του Ερντογάν προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς τους και πρόσθεσε πως ο πολιτισμένος κόσμος θα τα καταδικάσει.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Φθιώτιδος Νικόλαο έχουν ξεκινήσει από εχτές με την τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης επί του μνήματος του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου στην Ιερά Μονή Δαμάστας το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουλίου. 

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο. 

 

Ενώ οι λατρευτικές εκδηλώσεις μνήμης θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 27 Ιουλίου. Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων