25/10/2021 25/10/2021 Με πολύ ουσιαστικά λόγια μίλησε για την Φώφη Γεννηματά, πληροφορηθείς την αδόκητη απώλειά της, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος, που έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μία αληθινή αγωνίστρια της ζωής, μία γυναίκα που δεν λύγισε ποτέ μπροστά στις δυσκολίες, έχασε την μάχη με τον καρκίνο παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή και παραδίδοντας μαθήματα...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 18:19

Δήλωση Αρχιεπισκόπου Αθηνών για την εκδημία της Φώφης Γεννηματά

Διαδώστε:
Δήλωση Αρχιεπισκόπου Αθηνών για την εκδημία της Φώφης Γεννηματά

Με πολύ ουσιαστικά λόγια μίλησε για την Φώφη Γεννηματά, πληροφορηθείς την αδόκητη απώλειά της, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος, που έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μία αληθινή αγωνίστρια της ζωής, μία γυναίκα που δεν λύγισε ποτέ μπροστά στις δυσκολίες, έχασε την μάχη με τον καρκίνο παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή και παραδίδοντας μαθήματα αξιοπρέπειας, γενναιότητας, δύναμης και ήθους. Όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την πολιτική της διαδρομή, που διένυσε, ταυτόχρονα, με ακλόνητη πίστη σε αρχές και αξίες και στις ιδέες της για μία πιο δίκαιη, ελεύθερη και ισότιμη κοινωνία. Το αποτύπωμά της θα παραμείνει ανεξίτηλο στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να χαρίζει παρηγορία στους οικείους της».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων