03/09/2020 03/09/2020 Την 1η Οκτωβρίου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Προγράμματος των Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον εορτασμό των διακοσίων ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ενώπιον των Μελών της ΔΙΣ και των ΜΜΕ. Σύμφωνα με το...
03 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2020 - 15:31

ΔΙΣ: 1η Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση

Διαδώστε:
ΔΙΣ: 1η Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση

Την 1η Οκτωβρίου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Προγράμματος των Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον εορτασμό των διακοσίων ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ενώπιον των Μελών της ΔΙΣ και των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που βγήκε μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου,  ο Μακαριώτατος ενέκρινε και την «Δοξολογία επί τη διακοσιοστή επετείω της εξεγέρσεως των Ελλήνων διά την ελευθερίαν της πατρίδος ημών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων