14/11/2020 15/11/2020 Ως εθνική δοκιμασία χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Χάρης Κονιδάρης, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου μίλησε με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο.  Ο κύριος Κονιδάρης τόνισε ότι χρειάζεται η ενότητα εκκλησίας και πολιτείας στις δύσκολες στιγμές, ενώ επισήμανε πως η...
14 Νοεμβρίου, 2020 - 23:24
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2020 - 0:09

Εκπρ. Τύπου Αρχιεπ. Αθηνών: «Απαραίτητη η ενότητα εκκλησίας-πολιτείας»

Διαδώστε:
Εκπρ. Τύπου Αρχιεπ. Αθηνών: «Απαραίτητη η ενότητα εκκλησίας-πολιτείας»

Ως εθνική δοκιμασία χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Χάρης Κονιδάρης, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου μίλησε με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο. 

Ο κύριος Κονιδάρης τόνισε ότι χρειάζεται η ενότητα εκκλησίας και πολιτείας στις δύσκολες στιγμές, ενώ επισήμανε πως η εκκλησία στάθηκε από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα με στόχο την υπερνίκηση της πανδημίας, με πίστη και απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων.

Δείτε τι ακριβώς είπε στο παρακάτω βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων