22/11/2023 22/11/2023 Περίπου πενήντα μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Αρσάκειο – Τοσίτσειο Εκάλης επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενοι από καθηγητές και τον Διευθυντή του Σχολείου. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα μαθήματά τους, καθώς και για τα όνειρά τους. Αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν και ο...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 17:08

Eπίσκεψη μαθητών στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Eπίσκεψη μαθητών στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Περίπου πενήντα μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Αρσάκειο – Τοσίτσειο Εκάλης επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενοι από καθηγητές και τον Διευθυντή του Σχολείου.

Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα μαθήματά τους, καθώς και για τα όνειρά τους. Αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν και ο ίδιος εκπαιδευτικός και δήλωσε την συγκίνησή του για την επίσκεψη αυτή.

Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο και έθεσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, ενώ του απηύθυναν διάφορα ερωτήματα.

Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στην σχέση των νέων με την Εκκλησία και στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για τους νέους, ενώ σε άλλο σημείο επεσήμανε ότι η Εκκλησία αγαπάει κάθε άνθρωπο.

Επίσης, ανακοίνωσε διάφορα προγράμματα που σχεδιάζονται για να υπάρχει μία καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά και τους νέους.

Οι μαθητές προσέφεραν στον Αρχιεπίσκοπο ένα βιβλίο και έναν Σταυρό ευλογίας που σχεδίασαν και εκτύπωσαν μόνα τους σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Ο Μακαριώτατος από την πλευρά του προσέφερε σε όλους ως ευλογία ένα σταυρουδάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων