02/02/2024 02/02/2024 Την Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ιλισσού, π. Σπυρίδων Λόντος, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και του προσωπικού των υπηρεσιών και δομών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Ο π. Σπυρίδων εξήρε το έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και τον ρόλο της, ο οποίος ενέχει...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 14:43

Εργαζόμενοι και εθελοντές της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στη κοπή της πίτας

Διαδώστε:
Εργαζόμενοι και εθελοντές της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στη κοπή της πίτας

Την Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ιλισσού, π. Σπυρίδων Λόντος, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και του προσωπικού των υπηρεσιών και δομών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Ο π. Σπυρίδων εξήρε το έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και τον ρόλο της, ο οποίος ενέχει ζωτικής σημασίας με σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο και την αμέριστη φροντίδα του.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου σε όλο το προσωπικό και αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ιλισσού, στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», η οποία πρωτοξεκίνησε από τον μακαριστό Ιερέα π. Ιωάννη Καραλή.

Ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους και εθελοντές για την αδιάκοπη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, στους αναξιοπαθούντες και πληγέντες αδελφούς μας, σε κάθε δύσκολη και επόμενη ημέρα με συνεχή αγώνα, με αγάπη και θέληση για να βρουν τόσοι συνάνθρωποι μας, αρωγή και φροντίδα μέσα από τις δράσεις και τις δομές της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων