27/05/2023 27/05/2023 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τελέσθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλλίπολης Πειραιώς το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Αδαμάντιου Αυγουστίδη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης. Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως...
27 Μαΐου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 12:45

Ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού π. Αδαμάντιου Αυγουστίδη

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τελέσθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλλίπολης Πειραιώς το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Αδαμάντιου Αυγουστίδη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης.

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας συμπαραστατούμενος από τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο.

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου πρώην Αμερικής σε Επίτιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων