24/11/2023 24/11/2023 Τους 600 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και τους οπλίτες μας στα ακριτικά φυλάκια της Λήμνου, επισκέφθηκε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, επισκέφθηκαν τα τρία Δημοτικά...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 13:36

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στην ακριτική Μητρόπολη Λήμνου – Στο πλευρό των οπλιτών μας και των μαθητών

Διαδώστε:
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στην ακριτική Μητρόπολη Λήμνου – Στο πλευρό των οπλιτών μας και των μαθητών

Τους 600 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και τους οπλίτες μας στα ακριτικά φυλάκια της Λήμνου, επισκέφθηκε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, επισκέφθηκαν τα τρία Δημοτικά σχολεία μεταφέροντας τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και προσφέροντας συμβολικά δώρα αγάπης με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

«Ο Μακαριώτατος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην ακριτική μας Μητρόπολη γιατί όπως, ο ίδιος λέει, εδώ χτυπά η καρδιά της Ελλάδος. Παρακολουθεί και στηρίζει το έργο μας και σήμερα με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ζήτησε να σας μεταφέρουμε τις ευχές του και ένα δώρο καρδιάς. Τον ευχαριστούμε όλοι οι ακρίτες και ζητούμε να προσεύχεται για εμάς, τη χώρα μας και κυρίως τα νέα παιδιά μας», επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος.

Ο Σεβασμιώτατος με τον κ. Δήμτσα, επισκέφθηκαν με την συνοδεία του Στρατιωτικού Διοικητή Ταξιάρχου κ. Ιωάννη Κορρέ τα ακριτικά φυλάκια στην Πλάκα και στη Φυσίνη του νησιού.

Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στους ακρίτες φαντάρους γλυκά και το Ιερό Ευαγγέλιο εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και διαβίβασε στους ακρίτες τις ευχές και τον έπαινο του Μακαριωτάτου για την προσφορά τους στην Πατρίδα.

Τέλος, επισκέφθηκαν το ειδικό σχολείο στο Ρεπανίδι, και μοίρασαν δώρα σε όλους τους μαθητές.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μιλώντας στους οπλίτες είπε ότι: « το μυαλό και η καρδιά του Αρχιεπισκόπου βρίσκεται στους προστάτες των συνόρων μας. Ο Μακαριώτατος έχει επισκεφθεί τα φυλάκια σας, γνωρίζει την αγάπη σας για την πατρίδα και έχει ακούσει κατά καιρούς τις σκέψεις σας. Μας ζήτησε να σας μεταφέρουμε αυτό το δώρο, το Ιερό Ευαγγέλιο για να το έχετε στην καρδιά σας, φυλαχτό στη ζωή σας, σε ευτυχισμένες ή δύσκολες στιγμές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων