15/03/2019 15/03/2019 Βιωματικό εργαστήρι με θέμα τη συγχώρεση: “Συγχωρώ… κάνω χώρο στην καρδιά μου να χωρέσω με σένα, με τον άλλον, με τον άλλον… Κάνω χώρο να χωρέσουμε μαζί” (Μητροπολίτης Anthony Bloom) Αλήθεια, πόσο επιτρέπουμε στους άλλους να χωρέσουν στην καρδιά μας; Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε αδικήσει και έχουμε αδικηθεί, έχουμε πληγώσει κάποιους...
15 Μαρτίου, 2019 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2019 - 17:27

Ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα τη συγχώρεση

Διαδώστε:
Ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα τη συγχώρεση

Βιωματικό εργαστήρι με θέμα τη συγχώρεση: “Συγχωρώ… κάνω χώρο στην καρδιά μου να χωρέσω με σένα, με τον άλλον, με τον άλλον… Κάνω χώρο να χωρέσουμε μαζί” (Μητροπολίτης Anthony Bloom)

Αλήθεια, πόσο επιτρέπουμε στους άλλους να χωρέσουν στην καρδιά μας; Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε αδικήσει και έχουμε αδικηθεί, έχουμε πληγώσει κάποιους και έχουμε αντίστοιχα πληγωθεί. Είναι εύκολη υπόθεση η συγχώρεση; Πόσο λυτρωτική μπορεί να είναι τόσο για αυτόν που αδικεί όσο και γι’ αυτόν που αδικείται; Υπάρχουν όρια στη συγχώρεση; Άραγε η συγχώρεση συνοδεύεται από αλλαγή;

Αυτά και άλλα πολλά θα υπάρχει η ευκαιρία να συζητηθούν στο βιωματικό εργαστήρι που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 11:00 – 13:00 στον Ι.Ν. Αγ. Άννας Χαλανδρίου (Κ. Παλαιολόγου & Αγ. Άννης).

Συντονίζουν:

Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρύσανθος Παπαποστόλου, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ψυχοκοινωνικής Αγωγής & Στήριξης του Ιδρύματος Νεότητας & Οικογένειας Ι.Α.Α.

Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Αντώνιος Καλλιγέρης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Γάμου & Οικογένειας του Ιδρύματος Νεότητας & Οικογένειας Ι.Α.Α. –Θεολόγος –Εκπαιδευτικός

Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2130184419 ή στο email: [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων