04/10/2021 04/10/2021 Ξεκίνησαν σήμερα οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου. Πριν την έναρξη των εργασιών τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης Θεία Λειτουργία από τον νεότερο στην τάξη Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο.   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 18:29

ΜΟΝΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Θεία Λειτουργία πριν την έναρξη της Ιεραρχίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
ΜΟΝΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Θεία Λειτουργία πριν την έναρξη της Ιεραρχίας (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν σήμερα οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου.

Πριν την έναρξη των εργασιών τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης Θεία Λειτουργία από τον νεότερο στην τάξη Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά από δύο χρόνια ξεκίνησε σήμερα η συνεδρίαση της Ιεραρχίας – Στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος οι τακτικές εργασίες

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων