12/05/2019 12/05/2019 Τις Τίμιες Κάρες των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εκ Ρώμης, υποδέχτηκε, χθες, Σάββατο 11 Μαΐου 2019, η Νέα Σμύρνη. Οι Τίμιες Κάρες φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος του Αγίου Όρους, είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθούν στην Αττική και θα τεθούν σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων μέχρι τη Δευτέρα...
12 Μαΐου, 2019 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 21:56

Οι Τίμιες Κάρες των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Σμύρνη μέσα από τον φακό του “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Διαδώστε:
Οι Τίμιες Κάρες των Αγίων  Αναργύρων στη Νέα Σμύρνη μέσα από τον φακό του “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Τις Τίμιες Κάρες των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εκ Ρώμης, υποδέχτηκε, χθες, Σάββατο 11 Μαΐου 2019, η Νέα Σμύρνη. Οι Τίμιες Κάρες φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος του Αγίου Όρους, είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθούν στην Αττική και θα τεθούν σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Τις Τίμιες Κάρες κόμισε ο Ιερομόναχος Νικόλαος και τις υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης, κ. Συμεών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ της χθεσινής υποδοχής και η ομιλία του Σεβασμιωτάτου κ. Συμέων προς το ευσεβές πλήρωμα μέσα από μία 20λεπτη ΠΡΟΒΟΛΗ του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” (ΚΑΜΕΡΑ – ΜΟΝΤΑΖ: Ανδρέας Χαλκιόπουλος):

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων