25/08/2020 25/08/2020 “Προσπαθούμε και  πρέπει να καταβάλουμε ακόμα περισσότερες προσπάθειες, διότι πρέπει να προφυλάσσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, ερωτηθείς αν τηρούνται τα μέτρα στις Εκκλησίες και από πιστούς και από κληρικούς....
25 Αυγούστου, 2020 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2020 - 19:14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Ο Αρχιεπ. Αθηνών στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για τα μέτρα: “Να προφυλάσσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους”

Διαδώστε:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Ο Αρχιεπ. Αθηνών στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για τα μέτρα: “Να προφυλάσσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους”

“Προσπαθούμε και  πρέπει να καταβάλουμε ακόμα περισσότερες προσπάθειες, διότι πρέπει να προφυλάσσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, ερωτηθείς αν τηρούνται τα μέτρα στις Εκκλησίες και από πιστούς και από κληρικούς.

“Η Αγάπη αυτό λέει. Πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό μας” υπογράμμισε φορώντας μάσκα, ο Μακαριώτατος μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας της συνεδρίασης της ΔΙΣ.

Και κατέληξε λέγοντας ότι θα η ΔΙΣ θα συνεδριάσει και την άλλη εβδομάδα  με την καινούρια σύνθεση: “Να μας ευχηθείτε να πάμε καλά” τόνισε

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της Συνεδρίασης της ΔΙΣ- Μάσκες και θερμομέτρηση για τον Αρχιεπίσκοπο και τους Ιεράρχες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Χωρίς να υπάρχει φόβος στον εκκλησιασμό»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων