24/09/2020 24/09/2020 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειο Ζορμπά πραγματοποίησε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την ανέγερση Κοιμητηριακού ναού και θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή για έγκριση, ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες του διαγωνισμού. Ο Δήμαρχος επεσήμανε, ακόμη, ότι...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 20:25

Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής στην Αρχιεπισκοπή

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής στην Αρχιεπισκοπή

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειο Ζορμπά πραγματοποίησε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την ανέγερση Κοιμητηριακού ναού και θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή για έγκριση, ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες του διαγωνισμού. Ο Δήμαρχος επεσήμανε, ακόμη, ότι ο εν λόγω ναός θα ανήκει και θα τον διαχειρίζεται η Εκκλησία.

Φωτό:Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων