09/06/2023 09/06/2023 Με τον  Μητροπολιτη Τερνοπόλεως κ. Νέστωρ και την συνοδεια του, που βρίσκονται στην Ελλαδα,  συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνυμος. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον Μητροπολίτη και την συνοδεία του και συζήτησαν την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία λόγω του πολέμου και ειδικότερα στις εκκλησίες. Κατόπιν τον Μακαριώτατο...
09 Ιουνίου, 2023 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 14:20

Ο Μητροπολίτης Τερνοπόλεως στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τερνοπόλεως στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Με τον  Μητροπολιτη Τερνοπόλεως κ. Νέστωρ και την συνοδεια του, που βρίσκονται στην Ελλαδα,  συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνυμος.

Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον Μητροπολίτη και την συνοδεία του και συζήτησαν την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία λόγω του πολέμου και ειδικότερα στις εκκλησίες.

Κατόπιν τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο Πρέσβης του Πακιστάν στην Ελλάδα κ. Aamar Aftab Qureshi, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας και κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο Πρέσβης εξέφρασε την ανησυχία του για τα ανήλικα προσφυγόπουλα και την παράνομη παιδική εργασία.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης – Eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων