18/02/2019 18/02/2019     «Διακόσια πενήντα παιδιά μαζί με την Σοφία Μάνου, μας ταξιδεύουν στο μουσικό κόσμο του Σταύρου Κουγιουμτζή». Το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Heaven Music, δημιουργούν ένα δίσκο, αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή με τον τίτλο: «ο Πρώτος Ήλιος». Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Βιβλιοπωλείο – Πολυχώρο...
18 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2019 - 12:09

“O Πρώτος Ήλιος”

Διαδώστε:
“O Πρώτος Ήλιος”

 

 

«Διακόσια πενήντα παιδιά μαζί με την Σοφία Μάνου, μας ταξιδεύουν στο μουσικό κόσμο του Σταύρου Κουγιουμτζή».

Το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Heaven Music, δημιουργούν ένα δίσκο, αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή με τον τίτλο: «ο Πρώτος Ήλιος».

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Βιβλιοπωλείο – Πολυχώρο Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, στην οδό Σταδίου 24 στην Αθήνα, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα παρουσιασθεί επίσημα η κυκλοφορία του «Πρώτου Ήλιου».

Στη συνέντευξη τύπου, θα μιλήσουν για το έργο αυτό, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, ο Διευθυντής της Heaven music κ. Σπύρος Σταμούλης και οι βασικοί συντελεστές του έργου, η ερμηνεύτρια κα Σοφία Μάνου, η Μαέστρος της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. κα Νίνα Πατρικίδου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας ΚΑΝΩΝ της Ι.Α.Α. κ. Γιώργος Δεμελής, καθώς και ο Παραγωγός του δίσκου κ. Νίκος Μακράκης.

Όλα τα τραγούδια του δίσκου, ενορχηστρώθηκαν από την μουσικό – Πιανίστα Μαρία Κοτζάστρατη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι καλλιτέχνες για την παραγωγή αυτού του εγχειρήματος συμμετείχαν αφιλοκερδώς, ενώ την επιμέλεια παραγωγής είχε ο κ. Νίκος Μακράκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων