13/02/2019 13/02/2019 Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας πραγματοποίησε, χθες, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Η Ένωση στηρίζει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής καθώς έχει υπογράψει ένα...
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2019 - 15:33

Ο Θεοφιλ. Επισκ. Θεσπιών στη κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων

Διαδώστε:
Ο Θεοφιλ. Επισκ. Θεσπιών στη κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας πραγματοποίησε, χθες, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών.

Η Ένωση στηρίζει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής καθώς έχει υπογράψει ένα μνημόνιο συνεργασίας με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής για την δωρεάν διάθεση φαρμάκων σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων