30/04/2021 30/04/2021 «Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος…». Στο δεύτερο από μία σειρά βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε τη θρησκευτική κατάνυξη της Μ. Παρασκευής με την εθελοντική και ευγενική συμμετοχή της ηθοποιού κυρίας Μαρίας Κορινθίου. Η ηθοποιός αποδίδει, στη νέα ελληνική, αποσπάσματα...
30 Απριλίου, 2021 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 12:17

Ο Θρήνος της Παναγίας στη δημοτική από τη Μαρία Κορινθίου για την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Διαδώστε:
Ο Θρήνος της Παναγίας στη δημοτική από τη Μαρία Κορινθίου για την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

«Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος…».

Στο δεύτερο από μία σειρά βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε τη θρησκευτική κατάνυξη της Μ. Παρασκευής με την εθελοντική και ευγενική συμμετοχή της ηθοποιού κυρίας Μαρίας Κορινθίου. Η ηθοποιός αποδίδει, στη νέα ελληνική, αποσπάσματα του Θρήνου της Παναγίας.

Η «Αποστολή» ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη συμβολή τους στη δημιουργία των τηλεοπτικών παραγωγών την εταιρεία παραγωγής και τους κ.κ. Γιάννη Αϊβάζη (σκηνοθεσία – μοντάζ), Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτη Πετράκη, Νίκο Βούλγαρη (Διεύθυνση Φωτογραφίας), Κωνσταντίνο Φρίγγα (Βοηθός Σκηνοθέτη) και Στέλιο Δεσίπρη (Ηλεκτρολόγος).

Δείτε το βίντεο στο κανάλι της «Αποστολής» στο YouTube:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων