01/11/2019 01/11/2019 Ουρές σχημάτισαν οι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα και την εικόνα των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο ναό της Δυτικής Αττικής. Προεξάρχοντος του νέου Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιεροθέου τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρουσία ιερέων της Αρχιεπισκοπής. Πέρασμα πιστών ήταν ο ναός των Αγίων Αναργύρων ομωνύμου Δήμου από νωρίς το πρωί. Ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου κ....
01 Νοεμβρίου, 2019 - 13:33

“Οι Άγιοι Ανάργυροι να μας οδηγήσουν στον χώρο της θαυματουργίας του Θεού”

Διαδώστε:
“Οι Άγιοι Ανάργυροι να μας οδηγήσουν στον χώρο της θαυματουργίας του Θεού”

Ουρές σχημάτισαν οι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα και την εικόνα των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο ναό της Δυτικής Αττικής.

Προεξάρχοντος του νέου Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιεροθέου τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρουσία ιερέων της Αρχιεπισκοπής.

Πέρασμα πιστών ήταν ο ναός των Αγίων Αναργύρων ομωνύμου Δήμου από νωρίς το πρωί.

Ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου κ. Ιερόθεος εξέφρασε την αγάπη του και την χαρά του που με την ευχή και ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου λειτούργησε στον ναό των Αγίων Αναργύρων.

Σε άλλο σημείο απευθυνόμενος και ευχόμενος στον πιστό λαό τόνισε πως «οι Άγιοι Ανάργυροι να μας οδηγήσουν στον χώρο της θαυματουργίας του Θεού»

Εκ μέρους των ιερέων προσφώνησε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο οποίος έχει μακροχρόνια φιλία με τον νέο Μητροπολίτη Λήμνου και τον ευχαρίστησε για την λαμπρή παρουσία του στον ναό ενώ του προσέφερε ως δώρο ένα επιγονάτιο.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής, Θεολόγος – Δημοσιογράφος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων