05/03/2020 05/03/2020 Τη συμπαράσταση τους στις Δυνάμεις Ασφαλείας που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό Καστανιών εξέφρασαν με επίσκεψη τους στο φυλάκιο το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (2/3), οι Μητροπολίτες Διδυμότειχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, Ξάνθης & Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και Μαρωνείας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης και οι τέσσερις...
05 Μαρτίου, 2020 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 16:38

Οι Αρχιερείς της Θράκης στο ακριτικότερο Μοναστήρι της Πατρίδος μας

Διαδώστε:
Οι Αρχιερείς της Θράκης στο ακριτικότερο Μοναστήρι της Πατρίδος μας

Τη συμπαράσταση τους στις Δυνάμεις Ασφαλείας που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό Καστανιών εξέφρασαν με επίσκεψη τους στο φυλάκιο το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (2/3), οι Μητροπολίτες Διδυμότειχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, Ξάνθης & Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και Μαρωνείας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης και οι τέσσερις Μητροπολίτες κατευθύνθηκαν στο ακριτικότερο Μοναστήρι της Πατρίδος μας, την Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης και Αγίας Παρασκευής για να ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν στην Παναγία μας να σκεπάζει με την Αγία Σκέπη της τον Στρατό, τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και τους κατοίκους ολοκλήρου της Θρακης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων