09/11/2019 09/11/2019 Στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων που φιλοξενείται στη Μητρόπολη Άρτης και συνδιοργανώνουν το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι Ιερές Μητροπόλεις Άρτης, Νικοπόλεως και Πρεβέζης και Ιωαννίνων μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Αντώνη Μακατούνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 11:50

“Όλοι ενωμένοι υπό την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών…”

Διαδώστε:
“Όλοι ενωμένοι υπό την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών…”

Στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων που φιλοξενείται στη Μητρόπολη Άρτης και συνδιοργανώνουν το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι Ιερές Μητροπόλεις Άρτης, Νικοπόλεως και Πρεβέζης και Ιωαννίνων μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του πρακτορείου Ορθοδοξία και τον Αντώνη Μακατούνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο οποίος τόνισε τη σημασία του Θρησκευτικού Τουρισμού και αναφέρθηκε στα προσκυνήματα της Μητροπόλεως που διαποιμένει.

“Ολοι ενωμένοι όπως βλέπετε εδώ υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών ήρθαμε στην Αρτα και με επικεντρο την Αρτα θα απλωθούμε σε όλη την Ήπειρο ώστε να δείξουμε τα μεγάλα και σπουδαία προσκυνήματα που έχει ο τόπος και τώρα που φτιάχτηκε και ο καινούριο δρόμος είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσουμε εδώ τους πιστούς που θέλουν να δηλώσουν την ευλάβειά τους σε αυτά τα μέρη…”, είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων