21/02/2019 21/02/2019 Το νέο άλμπουμ «Ο Πρώτος Ήλιος», 12 τραγούδια αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή από την ερμηνεύτρια Σοφία Μάνου, μια συνεργασία του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Heaven Music, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στο κεντρικό κατάστημα ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα. Παρόντες ήταν ο γεν. διευθυντής του ιδρύματος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος,...
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:22

Παρουσίαση του Δίσκου «Ο Πρώτος Ήλιος»

Διαδώστε:
Παρουσίαση του Δίσκου «Ο Πρώτος Ήλιος»

Το νέο άλμπουμ «Ο Πρώτος Ήλιος», 12 τραγούδια αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή από την ερμηνεύτρια Σοφία Μάνου, μια συνεργασία του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Heaven Music, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στο κεντρικό κατάστημα ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα.

Παρόντες ήταν ο γεν. διευθυντής του ιδρύματος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Heaven Music κ. Σπύρος Σταμούλης, ο παραγωγός του δίσκου κ. Νίκος Μακράκης, η μαέστρος κα Νίνα Πατρικίδου, ο διευθυντής της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» κ. Γεώργιος Δεμελής, και βεβαίως η εμηνεύτρια του δίσκου κα Σοφία Μάνου.

Ο γεν. διευθυντής του ιδρύματος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, τόνισε ότι η εκκλησία παράγει πολιτισμό αυτούς τους καιρούς που όλα φθήνουν.

Η ερμηνέυτρια του δίσκου κα Σοφία Μάνου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν και βοήθησαν αυτά τα 2,5 χρόνια έτσι ώστε να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφιακό αυτό album συμμετέχουν 250 παιδιά.

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρας «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ», η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, τη Νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου υπό τη διεύθυνση της κας Χρυσούλας Τσιμούρη, την Παιδική και Νεανική χορωδία του Δήμου Διονύσου, την Νεανική Χορωδία «Chœur di cœur» (Η χορωδία της καρδιάς) υπό τη διεύθυνση του κ. Ηλία Λιαμή.

Σολίστ του Δίσκου είναι ο κ. Παναγιώτης Στεργίου.

Την μεταγραφή των τραγουδιών για τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Λαϊκή Ορχήστρα, την Χορωδία, πραγματοποίησε η Πιανίστα Μαρία Κοτζάστρατη.

Το νέο album «Ο πρώτος ήλιος» κυκλοφορεί σε usb stick από την Heaven Music.

Απολαύστε ολόκληρο το album «Ο πρώτος ήλιος» ΕΔΩ

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων