21/03/2019 21/03/2019 Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των τριών μικρών μηνυμάτων των νέων βοηθών Επισκόπων. Πρώτος ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παναγόπουλος ο οποίος εξελέγη από την Ιεραρχία βοηθός Επίσκοπος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Ευρίπου “Σας παρακαλώ όπως δεηθείτε προς το Σωτήρα Ιησού Χριστό να φανώ...
21 Μαρτίου, 2019 - 18:13

Σε κλίμα συγκίνησης τα Μικρά Μηνύματα των τριών Βοηθών Επισκόπων

Διαδώστε:
Σε κλίμα συγκίνησης τα Μικρά Μηνύματα των τριών Βοηθών Επισκόπων

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των τριών μικρών μηνυμάτων των νέων βοηθών Επισκόπων. Πρώτος ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παναγόπουλος ο οποίος εξελέγη από την Ιεραρχία βοηθός Επίσκοπος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Ευρίπου “Σας παρακαλώ όπως δεηθείτε προς το Σωτήρα Ιησού Χριστό να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας” είπε μεταξύ άλλων ο νέος Βοηθός Επίσκοπος.

Ακολούθησε ο Βοηθός Επίσκοπος για την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου που εξελέγη από την Ιεραρχία Αρχ. Αγάπιος Δρίτσας, με τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Κεχρεών “Αποδέχομαι το θέλημα Του Θεού εκπεφρασμένου διά της Τιμίας Υμών ψήφου και δηλώνω ότι κατέρχομαι υπό βαθυτάτης συγκινήσεως” επισήμανε μεταξύ άλλων ο νέος Βοηθός Επίσκοπος.

Στη συνέχεια μίλησε ο Βοηθός Επίσκοπος για την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας που εξελέγη από την Ιεραρχία Αρχ. Θεόκλητος Ντούλιας, με τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Τεγέας “Αποδέχομαι με φόβο Θεού και συντριβή καρδίας την εκλογή μου” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο νέος Βοηθός Επίσκοπος.

 

 

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος 

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος 

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

Επιμέλεια: Αντώνης Μακατούνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων