08/09/2022 08/09/2022 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί στη Χαλκιδική και στις 6:30 μ.μ., θα τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αμμουλιανής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα παραστεί στα...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 13:49

Σε Χαλκιδική και Κομοτηνή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Σε Χαλκιδική και Κομοτηνή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί στη Χαλκιδική και στις 6:30 μ.μ., θα τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αμμουλιανής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.

Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα παραστεί στα εγκαίνια του αναπαλαιωμένου ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Περιστεράς της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί, θα επισκεφθεί τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου τίθεται σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστίν” και θα τελέσει στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους, παρουσία αντιπροσωπείας των σχολείων της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης.

Όπως είχε γράψει από χθες το ope.gr ο Μακαριώτατος είχε λάβει επίσημη πρόσκληση από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής για να μεταβεί στην πόλη με αφορμήν την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων