23/08/2019 23/08/2019 Έφθασε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών η επικεφαλής της “Επιτροπής Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα αποτελεί την απαρχή μίας στενής συνεργασίας η οποία και θα αναδείξει την κομβική συνεισφορά της εκκλησίας στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία....
23 Αυγούστου, 2019 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 16:04

Στην Αρχιεπισκοπή η Γιάννα Αγγελοπούλου

Διαδώστε:
Στην Αρχιεπισκοπή η Γιάννα Αγγελοπούλου

Έφθασε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών η επικεφαλής της “Επιτροπής Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα αποτελεί την απαρχή μίας στενής συνεργασίας η οποία και θα αναδείξει την κομβική συνεισφορά της εκκλησίας στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία.

«Σε αυτό τον αγώνα αλλά και στον αγώνα για την διατήρηση της γλώσσας και της εθνικής μας ταυτότητας η εκκλησία έθεσε την ανεξίτηλη σφραγίδα της» τόνισε η κ. Αγγελοπούλου υπογραμμίζοντας την ανάγκη συνεργασίας όλων των Ελλήνων ώστε να επανασυστηθεί η Ελλάδα στο σύγχρονο κόσμο το 2021 ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για τη συνάντηση και πρότεινε στην κυρία Αγγελοπούλου να συναντηθεί με τον μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο ώστε σε πνεύμα συνεργασίας να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων