10/12/2021 10/12/2021 Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Το πρώτο τεστ πριν τη παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος την προσεχή Δευτέρα δίνεται σήμερα στο  Μαξίμου, καθώς, όπως έγραψε από χθες το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, από τις 9:30 το πρωί πέρασε το κατώφλι του Πρωθυπουργικού Μεγάρου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης...
10 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2021 - 11:06

Στο Μαξίμου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Πρώτο τετ α τετ εν όψει της παρουσίας Μητσοτάκη στην έκτακτη ΔΙΣ της Δευτέρας

Διαδώστε:
Στο Μαξίμου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Πρώτο τετ α τετ εν όψει της παρουσίας Μητσοτάκη στην έκτακτη ΔΙΣ της Δευτέρας

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Το πρώτο τεστ πριν τη παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος την προσεχή Δευτέρα δίνεται σήμερα στο  Μαξίμου, καθώς, όπως έγραψε από χθες το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, από τις 9:30 το πρωί πέρασε το κατώφλι του Πρωθυπουργικού Μεγάρου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) θα είναι μία προπαρασκευαστική συνάντηση για τα ζητήματα τα οποία θα τεθούν επί τάπητος τη Δευτέρα στο Συνοδικό Μέγαρο.

Άλλωστε, όπως ανέφερε στη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, Πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος έχουν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας τακτική επικοινωνία. Επίσης, ανέφερε ότι η συνάντηση η επίσκεψη Μητσοτάκη τη Δευτέρα στη ΔΙΣ είναι προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί το κυρίαρχο θέμα αυτή τη στιγμή να είναι η πανδημία και η τήρηση των μέτρων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, υπάρχουν όμως και διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν τις σχέσεις κράτους και εκκλησίας. Αυτά τα ζητήματα αναμένεται να συμπεριληφθούν στην ατζέντα για να συζητηθούν, κάτι άλλωστε το οποίο επιβεβαίωσε και ο κ. Οικονόμου χθες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων