18/05/2020 18/05/2020 Διεθνής Ημέρα Μουσείων η σημερινή (18 Μαίου) και το Πρακτορείο Ορθοδοξία προτείνει ένα διαδικτυακό ταξίδι στο Ψηφιακό Μουσείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ Η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί ένα εναλλακτικό κανάλι πρόσβασης στο διαδίκτυο του Βιωματικού Μουσείου, που υλοποίησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην Ιερά Μονή Πεντέλης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του...
18 Μαΐου, 2020 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2020 - 11:53

Στο Ψηφιακό Μουσείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Στο Ψηφιακό Μουσείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διεθνής Ημέρα Μουσείων η σημερινή (18 Μαίου) και το Πρακτορείο Ορθοδοξία προτείνει ένα διαδικτυακό ταξίδι στο Ψηφιακό Μουσείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί ένα εναλλακτικό κανάλι πρόσβασης στο διαδίκτυο του Βιωματικού Μουσείου, που υλοποίησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην Ιερά Μονή Πεντέλης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Βασικός στόχος και όραμα της ΙΑΑ αποτελεί η δημιουργία διαδραστικών εφαρμογών και μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας η ανάδειξη του εκκλησιαστικού πολιτιστικού θησαυρού ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πολιτιστικής ζωής της χώρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων