20/02/2020 20/02/2020 Συνάντηση με την Πρέσβειρα του Βελγίου κυρία Francoise Gustin, είχε σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Την Βελγίδα διπλωμάτη υποδέχθηκε ο  Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής , Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε σε θέματα επικαιρότητας και κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και στις πολύ καλές σχέσεις...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 15:03

Στον Αρχιεπ. Αθηνών η Πρέσβειρα του Βελγίου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών η Πρέσβειρα του Βελγίου

Συνάντηση με την Πρέσβειρα του Βελγίου κυρία Francoise Gustin, είχε σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Την Βελγίδα διπλωμάτη υποδέχθηκε ο  Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής , Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε σε θέματα επικαιρότητας και κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και στις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Νωρίτερα ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ευρώπης της Ασσυριακής Εκκλησίας, Μαρ Οράχαμ Γιοχάνες

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

Διαβάστε επίσης: 

Αρχιεπ. Αθηνών: «Ο Θεός να ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων