01/11/2021 01/11/2021 Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες και σήμερα ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος προκειμένου να συμμετάσχει στην κορύφωση των λατρευτικών εκδηλώσεων για τον Πολιούχο της πόλης, Άγιο Δημήτριο, ενώ σήμερα κατόπιν κανονικής άδειας του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ακρόπολης Θεσσαλονίκης. Προ της αναχωρήσεώς του για την Ερμούπολη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου...
01 Νοεμβρίου, 2021 - 14:29

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο Σύρου Δωρόθεος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο Σύρου Δωρόθεος

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες και σήμερα ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος προκειμένου να συμμετάσχει στην κορύφωση των λατρευτικών εκδηλώσεων για τον Πολιούχο της πόλης, Άγιο Δημήτριο, ενώ σήμερα κατόπιν κανονικής άδειας του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ακρόπολης Θεσσαλονίκης.

Προ της αναχωρήσεώς του για την Ερμούπολη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε στο Γραφείο του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, τον οποίο ευχαρίστησε για την παρασχεθείσα άδεια και με τον οποίο αντήλλαξαν απόψεις επί εκκλησιαστικών θεμάτων και ευχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σύρου Δωρόθεος από Θεσσαλονίκη: “Η ιατρική επιστήμη είναι δώρο Θεού και πρέπει να τη σεβόμεθα και να την τιμάμε”

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Σύρου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων