14/02/2019 14/02/2019 Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Επιτροπή Διαλόγου της Ιεράς Συνόδου, προκειμένου να αποτιμήσει την συνάντηση που είχε προχθές Τρίτη 12 Ιουνίου, με τον υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου. Η επιτροπή θα μελετήσει, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, το κείμενο υλοποίησης της συμφωνίας που της δόθηκε από το υπουργείο, και αναμένεται να καταθέσει τις προτάσεις της. Αξίζει...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 15:27

Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαλόγου της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαλόγου της ΔΙΣ

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Επιτροπή Διαλόγου της Ιεράς Συνόδου, προκειμένου να αποτιμήσει την συνάντηση που είχε προχθές Τρίτη 12 Ιουνίου, με τον υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Η επιτροπή θα μελετήσει, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, το κείμενο υλοποίησης της συμφωνίας που της δόθηκε από το υπουργείο, και αναμένεται να καταθέσει τις προτάσεις της.

Αξίζει πάντως, να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση γίνεται στη σκιά των έντονων αντιδράσεων που εκφράστηκαν από τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος.

Η επιτροπή διαλόγου στη συνέχεια αναμένεται να καταθέσει τις προτάσεις και τις ενστάσεις της εγγράφως στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος και να καταλήξουν σε ένα κείμενο το οποίο τεθεί υπόψιν της Ιεραρχίας, η οποία θα λάβει και τις σχετικές αποφάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων