01/02/2021 01/02/2021 Συνέρχεται, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 164ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως. Αυτό αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξεδόθη σήμερα, επιβεβαιώνοντας το σχετικό δημοσίευμα του ope.gr την περασμένη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Eπίσης, σύμφωνα...
01 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2021 - 12:53

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης η ΔΙΣ

Διαδώστε:
Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης η ΔΙΣ

Συνέρχεται, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 164ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Αυτό αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξεδόθη σήμερα, επιβεβαιώνοντας το σχετικό δημοσίευμα του ope.gr την περασμένη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Eπίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Συνοδική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Φωτίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Μεγάλου, προστάτου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, που τελείται κάθε χρόνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της πανδημίας.

Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων και χωρίς τη συμμετοχή των Συνοδικών Μητροπολιτών.

Επίσης, την ίδια ημέρα δεν θα γίνει η κοινή σύσκεψη των καθηγητών των Θεολογικών Σχολών Αθήνας και Θεσσαλονίκης με την Ιερά Σύνοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων