27/01/2021 27/01/2021 Την επόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Συνοδική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Φωτίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Μεγάλου, προστάτου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, που τελείται κάθε χρόνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης δεν θα...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 11:25

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου συνεδριάζει η ΔΙΣ

Διαδώστε:
Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου συνεδριάζει η ΔΙΣ

Την επόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Συνοδική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Φωτίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Μεγάλου, προστάτου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, που τελείται κάθε χρόνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της πανδημίας.

Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων και χωρίς τη συμμετοχή των Συνοδικών Μητροπολιτών.

Επίσης, την ίδια ημέρα δεν θα γίνει η κοινή σύσκεψη των καθηγητών των Θεολογικών Σχολών Αθήνας και Θεσσαλονίκης με την Ιερά Σύνοδο.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων