23/01/2024 23/01/2024 Μικρή ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το Συνοδικό Μέγαρο φωνάζοντας συνθήματα “Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας”. Πρόκειται για μεμονωμένες φωνές οι οποίες επέλεξαν αυτόν τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη θεσμοθέτηση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.  Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος  Από το πρωί συνεδρίασε η Ιερά...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 14:15

“Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας” – Συνθήματα έξω από το Συνοδικό Μέγαρο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
“Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας” – Συνθήματα έξω από το Συνοδικό Μέγαρο (ΦΩΤΟ)

Μικρή ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το Συνοδικό Μέγαρο φωνάζοντας συνθήματα “Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας”. Πρόκειται για μεμονωμένες φωνές οι οποίες επέλεξαν αυτόν τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη θεσμοθέτηση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος 

Από το πρωί συνεδρίασε η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με μοναδικό θέμα συζήτησης τον λεγόμενο γάμο για ζευγάρια του ιδίου φύλου.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ενώ αναμένεται η επίσημη ενημέρωση με τις θέσεις της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων