12/11/2023 12/11/2023 Σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr, οι νέοι Μητροπολίτες Παραμυθίας κ. Σεραπίων, Φλωρίνης κ. Ειρηναίος και Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο αύριο, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, στις 1:00 μ.μ. προκειμένου να δώσουν τη νενομισμένη διαβεβαίωση τους ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας που...
12 Νοεμβρίου, 2023 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2023 - 21:17

Τη Δευτέρα οι διαβεβαιώσεις των νέων Μητροπολιτών ενώπιον της ΠτΔ

Διαδώστε:
Τη Δευτέρα οι διαβεβαιώσεις των νέων Μητροπολιτών ενώπιον της ΠτΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr, οι νέοι Μητροπολίτες Παραμυθίας κ. Σεραπίων, Φλωρίνης κ. Ειρηναίος και Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο αύριο, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, στις 1:00 μ.μ. προκειμένου να δώσουν τη νενομισμένη διαβεβαίωση τους ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας που εκδόθηκε το απόγευμα της Κυριακής, θα παραστούν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα προφίλ των νέων Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης, Παραμυθίας και Φλωρίνης

Οι Μητροπολίτες Παραμυθίας και Φλωρίνης έδωσαν το στίγμα της επόμενης ημέρας

Στις 18, 19 και 25 Νοεμβρίου οι ενθρονίσεις των Μητροπολιτών Παραμυθίας, Φλωρίνης και Θεσσαλονίκης

(Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων