12/07/2022 12/07/2022 Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος συνέρχεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μείζον θέμα συζήτησης θα είναι οι οργανικές θέσεις των ιερέων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να τεθεί και το ζήτημα της διχοτόμησης της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η βάπτιση που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής...
12 Ιουλίου, 2022 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 18:05

Τη Δευτέρα συνέρχεται Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Τη Δευτέρα συνέρχεται Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος συνέρχεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μείζον θέμα συζήτησης θα είναι οι οργανικές θέσεις των ιερέων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να τεθεί και το ζήτημα της διχοτόμησης της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η βάπτιση που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Παράλληλα αν έχει περάσει το σχέδιο νόμου με τις οργανικές θέσεις θα χρειαστεί να στείλουν απάντηση και να ευχαριστήσουν την κυβέρνηση.

 

Διαβάστε ακόμη: Υπερπολλαπλάσιος ο πληθυσμός που θέλει διχοτόμηση τονίζουν δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων