08/11/2021 08/11/2021 Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης νοσοκομειακής μονάδας για ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη των ΑΜΕΑ παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανατογιάννης. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ι. Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων, Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Κόντα, την πρόεδρο του ΟΚΠΑ του...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 13:36

Την ευχή του Αρχιεπισκόπου για δημιουργία Νοσοκομείου ζήτησε ο Δήμαρχος Βριλησσίων

Διαδώστε:
Την ευχή του Αρχιεπισκόπου για δημιουργία Νοσοκομείου ζήτησε ο Δήμαρχος Βριλησσίων

Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης νοσοκομειακής μονάδας για ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη των ΑΜΕΑ παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανατογιάννης.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ι. Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων, Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Κόντα, την πρόεδρο του ΟΚΠΑ του Δήμου, Παρασκευή Αρσένη και τον πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», Νικόλαο Ανυφαντή, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσαν αναλυτικά γι’ αυτή την δράση, ζητώντας την ευχή του για την πορεία των εργασιών.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου Νοσοκομείου περίθαλψης και Ειδικής μεταχείρισης, που θα επιλύσει αξιοπρεπώς το πρόβλημα της υγειονομικής φροντίδας των ΑΜΕΑ σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, θα είναι ένα Νοσοκομείο διασυνδεδεμένο με αντίστοιχες υπηρεσίες και φορείς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούν αντίστοιχα περιστατικά, αλλά και θα είναι πλαισιωμένο με σύγχρονη μονάδα ανάνηψης και αποκατάστασης με δυνατότητα ολιγοήμερης φιλοξενίας σε περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων, επιβάλλεται η ολιγοήμερη παραμονή του γονέα-συνοδού.

Φωτο: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων