02/08/2023 02/08/2023 Η Μαρία Μενούνος απέκτησε πρόσφατα με το σύζυγό της Keven Undergaro το πρώτο της παιδί. Η κόρη του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο πριν λίγες εβδομάδες μέσω παρένθετης μητέρας και η παρουσιάστρια είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά, όπως είπε χαρακτηριστικά. Σήμερα μάλιστα, η μικρή Αθηνά έγινε 40 ημερών και η Μαρία Μενούνος μαζί με...
02 Αυγούστου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2023 - 21:01

Σαράντισε η κόρη της Μαρίας Μενούνος και έλαβε την ευχή του παπά από τον Ι.Ν του Αγ. Νεκταρίου στις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Σαράντισε η κόρη της Μαρίας Μενούνος και έλαβε την ευχή του παπά από τον Ι.Ν του Αγ. Νεκταρίου στις ΗΠΑ

Η Μαρία Μενούνος απέκτησε πρόσφατα με το σύζυγό της Keven Undergaro το πρώτο της παιδί.

Η κόρη του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο πριν λίγες εβδομάδες μέσω παρένθετης μητέρας και η παρουσιάστρια είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα μάλιστα, η μικρή Αθηνά έγινε 40 ημερών και η Μαρία Μενούνος μαζί με την οικογένειά της την πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου στις ΗΠΑ για να πάρει την ευχή του παπά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)


«Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά είναι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!» έγραψε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Μενούνος προσευχήθηκε στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων