22/12/2022 22/12/2022 Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, διάφορες ομάδες φορέων, συλλόγων και ιδρυμάτων της χώρας. Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης Μικρά παιδιά, νέοι, εκπαιδευτικοί, μέλη διαφόρων ομάδων από συλλόγους, εκπαιδευτήρια και θεραπευόμενοι σε Ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, αλλά και μέλη του Λιμενικού Σώματος έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα από...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 18:33

Xριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Xριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο

Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, διάφορες ομάδες φορέων, συλλόγων και ιδρυμάτων της χώρας.

  • Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης

Μικρά παιδιά, νέοι, εκπαιδευτικοί, μέλη διαφόρων ομάδων από συλλόγους, εκπαιδευτήρια και θεραπευόμενοι σε Ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, αλλά και μέλη του Λιμενικού Σώματος έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα από κάθε γωνιά της χώρας και ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο.

Ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, τους έδωσε τις πατρικές του ευχές και τους προσέφερε μία συμβολική ευλογία.

 

Κάλαντα από το Λιμενικό Σώμα:

Κάλαντα από την ορχήστρα “Κανών” Αρχιεπισκοπής

Στιγμιότυπα από το Ίδρυμα Κόκκορη ΚΟΚΚΟΡΗ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων