23/09/2021 23/09/2021 Προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση του κτηρίου του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος στην περιοχή του Βύρωνα για τη λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού υπεγράφη σήμερα το πρωί από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου έχουν σκοπό να παρέχουν ενιαία προσχολική αγωγή σύμφωνα με τα πλέον...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 14:25

Υπογραφή σύμβασης Αρχιεπισκοπής-Δήμου Βύρωνα

Διαδώστε:
Υπογραφή σύμβασης Αρχιεπισκοπής-Δήμου Βύρωνα

Προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση του κτηρίου του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος στην περιοχή του Βύρωνα για τη λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού υπεγράφη σήμερα το πρωί από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη.

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου έχουν σκοπό να παρέχουν ενιαία προσχολική αγωγή σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, να βοηθούν τα παιδιά να αναπτυχθούν ολόπλευρα, σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά, αλλά και στην ομαλή μετάβασή τους από το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον, όπως επίσης, να εξαλείφουν, κατά το δυνατό, τις διαφορές που τυχόν προκύπτουν από το πολιτιστικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο των γονέων τους.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος για την ανακαίνιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού, τονίζοντας πως έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος και υπογράμμισε την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Ίδρυμα. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε το Ίδρυμα για την προσπάθεια και αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεργασία με τον Δήμο με την ευχή να πολλαπλασιαστούν αντίστοιχες προσπάθειες σε όλη την Ελλάδα.

Παρέστησαν ο Προεδρεύων του Βαφειαδάκειου Ιδρύματος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Διευθυντής κ. Παναγιώτης Σίσκος, ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης και συνεργάτες του Δημάρχου.

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων