23/09/2021 23/09/2021 Με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Χρήστο Καραγιάννη, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Αφορμή της επίσκεψης του κ. Κοσμήτορα στάθηκε η επίδοση της πρόσκλησης στον Μακαριώτατο για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 11:52

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Χρήστο Καραγιάννη, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Αφορμή της επίσκεψης του κ. Κοσμήτορα στάθηκε η επίδοση της πρόσκλησης στον Μακαριώτατο για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα επιδοθεί στον Παναγιώτατο ο Αφιερωματικός Τόμος που εξέδωσε η Σχολή για τα 30 χρόνια από την ανάρρηση στον Οικουμενικό Θρόνο του κ.κ. Βαρθολομαίου.

Επίσης, Αρχιεπίσκοπος και Κοσμήτορας αναφέρθηκαν και στις δυνατότητες συνεργασίας στα νέα προγράμματα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που στόχο έχουν την κατάρτιση κληρικών και λαϊκών μελών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Αρχιεπίσκοπος, τέλος, ενημερώθηκε και για το έργο της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και εξέφρασε το ενδιαφέρον του και για το μέλλον της ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει άμεση σύνδεση και συνεργασία των Θεολογικών Σχολών με την Εκκλησία της Ελλάδος η οποία πάντοτε στέκεται στο πλευρό τους.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εξωστρέφεια και αξιοποίηση ευκαιριών οι στόχοι της Θεολογική Σχολή Αθηνών – Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση απολογισμού

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων