09/04/2021 09/04/2021 Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε και σήμερα, τέταρτη Παρασκευή των Νηστειών, 9 Απριλίου 2021 η ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και η ανάγνωση της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου της ιεράς ακολουθίας, χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο οποίος απήγγειλε τους διατεταγμένους Οίκους ενώπιον της...
09 Απριλίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2021 - 19:57

Δ’ Χαιρετισμοί στο Παραλίμνι ενώπιον της Παναγίας Εσφαγμένης

Διαδώστε:
Δ’ Χαιρετισμοί στο Παραλίμνι ενώπιον της Παναγίας Εσφαγμένης

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε και σήμερα, τέταρτη Παρασκευή των Νηστειών, 9 Απριλίου 2021 η ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και η ανάγνωση της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου της ιεράς ακολουθίας, χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο οποίος απήγγειλε τους διατεταγμένους Οίκους ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Εσφαγμένης (πρόκειται για αντίτυπο της ομώνυμης εικόνας της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, που δώρησε η Μονή στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων