24/05/2021 24/05/2021 Την Κυριακή, 23 Μαΐου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο. Εορτάστηκε, εκ μεταθέσεως, η μνήμη της οσίας Ματρώνας της Ρωσίδος, της αομμάτου και θαυματουργού. Παρέστησαν ο Πρέσβης της Ρωσικής Δημοκρατίας στην Κύπρο κ. Στάνισλαβ Οσάτσι και ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κ. Νίκος Αναστασίου. Μετά...
24 Μαΐου, 2021 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2021 - 9:19

Ναό της Αγίας Ματρώνας θεμελίωσε ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Διαδώστε:
Ναό της Αγίας Ματρώνας θεμελίωσε ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Την Κυριακή, 23 Μαΐου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο. Εορτάστηκε, εκ μεταθέσεως, η μνήμη της οσίας Ματρώνας της Ρωσίδος, της αομμάτου και θαυματουργού.

Παρέστησαν ο Πρέσβης της Ρωσικής Δημοκρατίας στην Κύπρο κ. Στάνισλαβ Οσάτσι και ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κ. Νίκος Αναστασίου.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος συμπαραστατούμενος από τους ιερείς, τους ιεροψάλτες και τους πιστούς μετέβησαν στο ανεγειρόμενο παρεκκλήσιο της Αγίας Ματρώνης, που βρίσκεται δίπλα από τον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Ο Πανιερώτατος τελέσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευλόγησε την κατάθεση του θεμελίου λίθου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων