18/08/2021 18/08/2021 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου αναφέρει ότι ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι τις 28 Αυγούστου. Η Μητρόπολη υπενθυμίζει, επίσης, ότι ο Μητροπολίτης δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο...
18 Αυγούστου, 2021 - 13:19

Η Μητρόπολη Μόρφου για την υγεία του Πανιερωτάτου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μόρφου για την υγεία του Πανιερωτάτου

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου αναφέρει ότι ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι τις 28 Αυγούστου.

Η Μητρόπολη υπενθυμίζει, επίσης, ότι ο Μητροπολίτης δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19. Τέλος ο Πανιερώτατος εύχεται σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και “να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός. Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει”

Μετ’ ευχών

Ο Μόρφου Νεόφυτος

Ευρύχου 18 Αυγούστου 2021

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων